fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

Suzuki motori na lageru: Pogledajte koji su sve modeli dostupni odmah za isporuku

Evo super prilike za sve one koji razmišljaju o novom motociklu, a neće morati uopće čekati na isporuku.

U svijetu brzih promjena i dinamičnog načina života, ljubitelji motocikala uvijek tragaju za novim i uzbudljivim mogućnostima za svoje vozačko iskustvo. U tom kontekstu, Suzuki, priznata marka s desetljećima iskustva u proizvodnji motocikala, nastavlja nas iznenađivati svojom inovativnošću i vrhunskim tehničkim rješenjima. U ovom tekstu, pozabaviti ćemo se najnovijom ponudom Suzuki motocikala koji se trenutno nalaze na našem lageru, otkrivajući njihove karakteristike, performanse i jedinstvene osobine koje ih čine neodoljivim izborom za sve ljubitelje dvotočkaša.

Suzuki, kao lider u motociklističkoj industriji, neprestano radi na razvoju i unaprjeđenju svojih modela kako bi ispunio sve zahtjeve modernih vozača. Bez obzira jeste li avanturistički duh koji žudi za off-road avanturama ili urban vozač koji traži praktičan gradski motocikl, Suzuki ima nešto za svakog ljubitelja dvotočkaša.

Ako ste spremni za uzbudljivu vožnju, pridružite nam se u ovom pregledu najnovijih Suzuki motocikala koji su spremni za osvajanje cesta i staza diljem svijeta.

NAPOMENA: Klik na sliku bilo kojeg od dolje navedenog modela vodi vas na stranicu njuškala, sa svim ostalim detaljima.

2

3

4

5

6

7

11i

9

10

12

11

Također, osim novih modela trenutno su dostupna su i dva demo (rabljena) modela V-STROM 1050 XT, bogato opremljena. Jedan je tek prešao tisuću kilometara, a drugi nego više od 2.800 kilometara

Za sve informacije nazovite na broj 095/342-1000