fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

O nama

Od svog osnutka 2005. godine, splitska tvrtka ATT Suzuki svakodnevno bilježi eksponencijalni rast u svom poslovanju po svim parametrima.

Kao ovlašteni partner tvrtke Suzuki usvojili smo određeni broj poslovnih postulata «s dalekog istoka» kao što su neprekidan rad na usavršavanju i edukaciji, sposobnost pravodobne realizacije postavljenih zadataka, nadasve pošten odnos, a sve sa krajnjim ciljem potpunog zadovoljstva naših kupaca.

Mladi, pouzdani, energični i ambiciozni, a opet vrlo iskusni ljudi temelj su tvrtke ATT Suzuki koja zajedno sa Suzukijem povezuje ogroman broj zadovoljnih kupaca diljem svijeta sa izuzetno kvalitetnim proizvodima prihvatljive cijene.

ATT Suzuki bavi se prodajom i servisiranjem Suzuki vozila kao što su Suzuki Vitara, Suzuki Swift, Suzuki Ignis, Suzuki S-cross, Suzuki Jimny. U ponudi imamo Nova vozila i rabljena vozila.

Prilikom kupovine novog ili rabljenog vozila bitno je napomenuti da vršimo razmjenu vozila “staro za novo” i “staro za staro”, odnosno procijenjena vrijednost Vašeg starog vozila uračunava se u cijenu novog ili rabljenog vozila

ATT SUZUKI je najveći distributer Suzukija u ovom dijelu Europe. Moderno opremljena koncesionarska kuća, s dugom tradicijom, predstavlja najbolji izbor za kupnju i održavanje vozila iz Suzukijeve proizvodne palete.

NAŠA FORMULA ZA USPJEH

Vrhunsko osoblje, bogata ponuda, brza i kvalitetna usluga. Nama je kupac na prvom mjestu!

Zašto je ATT Suzuki vaš najbolji izbor?

01
Vrhunska Japanska vozila poznata po kvaliteti, modernom stilu i maloj potrošnji.
02
Tradicija ATT tvrtke te njeno neprekidno i uspješno poslovanje preko 16 godina.
03
Pouzdan, odgovoran i profesionalan pristup poslovanju
04
Pristupačnost prodajnih savjetnika svakom kupcu na individualan način te ovlašteni servis dostupan svima od prvog dana kupnje uz najpovoljnije cijene servisiranja.
05
Tvrtka ATT i Perfektauto Suzuki stavlja naglasak na kvalitativnu izvrsnost Suzuki vozila. Naš brend garantira ravnomjeran omjer kvalitete i cijene, a baš zbog toga je prvi izbor privatnih kupaca. Naglasak stavljamo na naša hybridna vozila koja su prihvatljiva za okoliš zbog smanjene emisije CO2 i potrošnje goriva.
Image