Blog

Snažni turbobenzinac od 140 KS ide isključivo s najbogatijim paketom opreme, a u kombinaciji s ručnim mjenjačem i prednjim pogonom pruža puno zadovoljstva u vožnji

Prva generacija Suzukijeva modela SX4 S-Cross nikako se nije mogla pohvaliti izgledom, naročito maskom hladnjaka, tako da se na prvu ruku činila bezličnom konfekcijom.

U klasi do 250 “kubika”, Suzuki u svojoj ponudi ima iznenađujuće ozbiljan motocikl – GSX 250R, po veličini drugi u obitelji GSX-R, odmah iznad 125-ice.

Suzuki SV650 je prijateljski nastrojen motocikl, pri čijem je stvaranju nit vodilja japanskim inženjerima bila jednostavnost korištenja i svestranost, s naglaskom na olakšano svladavanje gradskih gužvi.

Suzukijeva tvornica moto-snova iz Hamamatsua predstavila je ovaj put nešto zaista posebno, reinkarnaciju legendarnog i najkarizmatičnijeg modela u povijesti, novu Katanu.

Prilikom spomena imena Burgman mnogi poznavatelji skutera i motocikala s poštovanjem će klimnuti glavom i reći - Burgman je kralj među maksi skuterima.

Stranica 1 od 3