fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

SWIFT

S-CROSS

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

NOVI SUZUKI

SWIFT

Swiftova odvažna linija s fino profiliranim mišićavim oblinama plijeni pažnju gdje god se pojavite. Iznimno široka i snažna konstrukcija u kombinaciji s detaljima poput lebdećeg ravnog krova, sa savršeno istančanim detaljima poput skrivenih ručki na stražnjim vratima, čine ovaj automobil jedinstvenim. Sa Swiftom ćete uvijek biti primijećeni, kako na parkingu, tako i na autocesti.

Image
Image

Tehnologija BLAGOG HIBRIDA

Neka vas ime ne zavara, nema ništa blago u Swiftovoj impresivnoj učinkovitosti. Swiftov 1,2-litreni benzinski motor s brzim odzivom, u kombinaciji s tehnologijom blagog hibrida sa samopunjenjem, pruža izvrsnu uštedu goriva i niske emisije CO2, bez kompromisa u vožnji.

Image

Prepoznatljiv IZGLED

Sa svim vanjskim dizajnerskim značajkama koje su prepoznatljivo Swift, ali poboljšane. Isklesani odbojnici, krovni spojler, kompaktna veličina, ali snažne proporcije i prepoznatljivi 16-inčni aluminijski naplatci daju novom Swiftu onu prednost koju svi tražimo.

Image

Bogata OPREMA

Pogodnosti za vozača kao što su grijana prednja sjedala, stražnji parkirni senzori, ulazak i pokretanje bez ključa i Suzuki Connect (povezane usluge) uključene su u novi Swift kao standard. Napredna sigurnosna pomoć također je standardna jer vjerujemo da ne biste trebali raditi kompromise kada je u pitanju vaš mir.

 

UNUTRAŠNJOST

Image

PROSTRAN PRTLJAŽNIK

Swiftov prostraniji prostor za prtljagu omogućuje vam da povezete više stvari, a djeljivi stražnji nasloni sjedala pomažu da u automobil smjestite sve što vam je potrebno. Prostor za glavu dobiven je niskim položajem sjedenja, dok su brojni pretinci jednostavni za upotrebu i nadohvat ruke.

Image
Image

PROSTRANOST KABINE

Swiftov prostraniji prostor za prtljagu omogućuje vam da povezete više stvari, a djeljivi stražnji nasloni sjedala pomažu da u automobil smjestite sve što vam je potrebno. Prostor za glavu dobiven je niskim položajem sjedenja, dok su brojni pretinci jednostavni za upotrebu i nadohvat ruke.

4.2-INČNI LCD ZASLON U BOJI

Napredni višenamjenski 4,2-inčni TFT LCD zaslon u boji zauzima središnji dio ploče s instrumentima kako bi vozač bio potpuno informiran s točnim i intuitivno razumljivim podacima o ponašanju i radu vozila. Grafički su prikazani G-sila, snaga motora i okretni moment te između ostalog, uporaba akceleratora i kočnica.

Image

TEHNIKA

Image

DUALJET

Novi 1.2 DUALJET motor ima integrirane dvije mlaznice po cilindru koje značajno unapređuju toplinsku iskoristivost
motora, povećanog kompresijskog omjera na čak 13:1. Visoka razina performansi postignuta je brojnim sitnim unaprjeđenjima koja uključuju električno kontrolirane varijabilne usisne ventile kako bi najbolje odgovarali vrtnji radilice motora, a isto vrijedi za električno pokretanu varijabilnu pumpu ulja, čiji kapacitet ovisi o zagrijanosti motora. Tu su isto tako i električne mlaznice koje uljem hlade klip, kako bi izbjegli ikakvu mogućnost pregrijavanja, te dodatno utišali zvuk motora, a sve kako bi postigli savršeni balans između potrebe za optimalnom snagom i vrhunskom učinkovitosti potrošnje goriva.

KOMBINACIJA MOTORA I LITIJ-IONSKE BATERIJE ZA JOŠ VIŠE SNAGE

U nastojanjima da se dodatno smanji potrošnja goriva, korišten je Suzukijev novi blagi hibridni sustav SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) koji predstavlja standard kod modela s 1,2 DUALJET motorom. SHVS sustav sastoji se od laganog, kompaktnog ISG-a (Integrated Starter Generator) koji ima funkciju elektromotora i pomaže benzinskom motoru kad mu je potrebna dodatna snaga, a njegove lagane i visoko učinkovite litij-ionske baterije s izvanrednim performansama punjenja i isporuke energije osjetno pridonose odzivnosti ali i smanjenju potrošnje goriva. Ovo je optimalni hibridni sustav za kompaktne automobile, smišljen kako bi ponudio lakoću, jednostavnost i uštedu prostora, bez narušavanja voznih osobina. Naprotiv, doprinoseći boljim voznim karakteristikama.

Image

ISG funkcionira kao pokretač motora da bi se ta radnja obavila tiho i nježno.

Image

Kad je motor ugašen (kod zaustavljanja) električni sustavi energiju dobivaju iz baterije, štedeći gorivo.

Image

Sustav ISG pomaže motoru pri pokretanju ili ubrzavanju, time štedeći gorivo.

Image

ISG koristi energiju usporavanja kako bi proizveo električnu energiju i učinkovito napunio baterije.

ALLGRIP AUTO

ALLGRIP AUTO je optimalan 4WD sustav koji pruža vozaču bezbrižnost u svakodnevnoj vožnji, pogotovo kada se vozi po skliskim cestama ili snijegom pokrivenim površinama. Pomoću viskozne spojke sustav pogona na četiri kotača automatski raspodjeljuje okretni moment prema stražnjim kotačima kada prepozna da prednji gube kontakt s cestom.

Image
Image

OVJES ZA SKLADNU I NADAHNUTU VOŽNJU

Novokonstruirani prednji i stražnji ovjes pridonosi okretnosti automobila, podižući emocije pri svakoj vožnji, pružajući izravno upravljanje, te povećanu kontrolu odnosno kvalitetu vožnje, po čemu je Swift svjetski poznat. Njegov spoj čvrstoće i udobnosti, lagane konstrukcije i preciznosti upravljača osmišljen je samo s ciljem povećanja zadovoljstva u vožnji.

SIGURNOST

AUTOMATSKI NADZOR DUGIH SVJETALA

Pri brzini od 40 km/h ili više, sustav nadzora dugih svjetala osmišljen je za automatsko prebacivanje “dugih” i “kratkih” svjetala, ovisno o prisutnosti drugih vozila i rasvjeti okoline (standard na vozilima s monokularnom kamerom i laserskim senzorom).

Image
Image

RBS

Prilikom vožnje, Swift koristi milimetarske radarske valove za detekciju vozila ispred. Nakon raspoznavanja, Swift djeluje na jedan od opisanih načina

ADAPTIVNI TEMPOMAT

Kada se sustigne sporije vozilo, prilagodljivi sustav kontrole brzine koristi radarski signal da procijeni udaljenost do njega i automatski održava udaljenost u skladu s jednom od tri odabrane postavke.

1. Konstantan nadzor brzine
2. Kontrola usporavanja
3. Kontrola ubrzavanja

Image
Image

DSBS

Kada se kreće, Swift koristi dva senzora – monokularnu kameru i laserski senzor – kako bi se utvrdilo postoji li opasnost od sudara s drugim vozilom ili pješakom. Nakon otkrivanja potencijalnog sudara, automobil djeluje na bilo koji od sljedeća tri načina, ovisno o situaciji.

PREPOZNAVANJE POKRETNIH OBJEKATA STRAGA

Pri brzini do 8 km/h kod vožnje unatrag, aktivni su stražnji zvučni senzori koji upozoravaju vozača na vozila u pokretu s bočnih strana, bilo da je automobil u vožnji ili izlazi iz parkirnog mjesta. Ako senzori prepoznaju vozilo aktivira se i slikovni alarm na kontrolnoj ploči i zvučni alarm (zujalica). Ova funkcija pomaže vozačima da sigurnije izlaze iz parkirnih mjesta gdje je vidljivost često lošija. Najčešće jednako limitirana s obje strane vozila.

Image