fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

VAŽNA OBAVIJEST

 

Poštovani vlasnici Suzuki vozila,

od 20.03.20. krećemo sa novom procedurom dogovaranja servisa i primopredaje vozila, sve u svrhu minimalnog kontakta između Vas i prijemnika u servisu:

  • Prilikom telefonskog dogovaranja servisa molimo Vas da pripremite broj šasije i registracijsku oznaku Vašeg vozila. Termin za redovno održavanje i ostale popravke dogovorite na telefonskom broju 021/507-919, a za limarsko-lakirerske popravke nazovite na 021/506-646. Servis možete dogovoriti i online (https://www.suzuki-split.hr/servis)
  • Molimo Vas da u telefonskom razgovoru odmah navedete sve potrebne radove koji će se odmah upisati u radni nalog, tako da se maksimalno skrati vremenski rok primopredaje vozila
  • Prilikom dolaska u servis molimo Vas da na vozilu ostavite otvorene prozore, ključ u kontakt bravi, servisnu knjižicu ili dokumentaciju za popravak štete na suvozačkom sjedalu, pričekajte servisnog savjetnika pored vozila
  • Prilikom preuzimanja unutrašnjost vozila (volan, vozačko sjedalo, poluga ručne kočnice, ručica mjenjača) biti će zaštićena plastičnim folijama, te će iste biti uklonjene iz vozila nakon završetka radova
  • Nakon završetka radova servisni savjetnik će Vas nazvati, a za popravke koji se plaćaju javit ćemo i točan iznos računa. Molimo Vas, ako ste u mogućnosti da račune plaćate karticama ali i dalje se može plaćati gotovinom

Zbog neznatno smanjenog obima posla u našem servisu i dalje ćemo ostati na raspolaganju za sve Vaše zahtjeve. U slučaju donošenja novih mjera i eventualnog zatvaranja servisa pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Vaš ATT Suzuki