fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

VELIKA RASPRODAJA: TESTNI I RABLJENI SUZUKI MODELI PO NIŽIM CIJENAMA!

Prilika koju morate iskoristiti u 

Uzbudljive vijesti dolaze direktno iz vodećeg ovlaštenog distributera Suzuki vozila, koji najavljuje neponovljivu priliku za ljubitelje brenda!

Ovog mjeseca, očekuje se velika rasprodaja lagera Suzuki modela, s brojnim financijskim pogodnostima i ponudama vozila koje će vas ostaviti bez daha. Brojni rabljeni modeli su sada dodatno sniženi!

Osim klasičnih načina financiranja i zamjene vašeg starog vozila za novo ili novije rabljeno, sada imate mogućnost i financiranja u dvije ili tri godišnje rate, bez banke.

Od popularnih gradskih vozila do snažnih terenskih automobila, ova specijalna prodajna akcija pruža širok spektar izbora za svakog vozača. Očekujte najnovije modele opremljene najnaprednijom tehnologijom i sigurnosnim funkcijama, koji su sinonim za pouzdanost i kvalitetu.

"Sada je idealno vrijeme za ispunjenje vaših snova o novom Suzuki automobilu, po neponovljivim cijenama", izjavio je marketing manager Hrvoje "Naš cilj je da omogućimo pristupačnost i izvanredno iskustvo kupovine našim vernim kupcima."

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da osigurate svoje mjesto za test vožnju i konzultacije s našim stručnim timom koji će vam pomoći da pronađete savršeno vozilo, točno prema vašim potrebama i mogućnostima.

Našu ponudu možete pogledati OVDJE.

 

Dizajn bez nas2lova