fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

SUZUKI PREMIUM BREND

ACROSS (PHEV)

DIZAJN

Image
  • Ledeno bijela
  • Čelično siva
  • Ahat siva
  • Ebanovina crna
  • Orah smeđa metalik
  • Baršunasto plava

SUZUKI PREMIUM BREND: ACROSS PHEV

Prednost plug-in hibridnih (PHEV) vozila je u tome što se uz sve funkcije hibridne tehnologije mogu puniti iz vanjskog izvora napajanja. Sa svojom snažnijom baterijom mogu prijeći 75 km s nula emisija. Prebacivanjem u hibridni način rada štedi se trajanje baterije, dok se za dulja putovanja možete prebaciti u benzinski način rada.

UNUTRAŠNJOST AUTOMOBILA

Hrabar i sportski dizajn ACROSS-a zrači samopouzdanjem sa svih strana. Robusnost robusnih i kutnih motiva koji obuhvaćaju cijeli automobil dodatno je poboljšana prepoznatljivim lukom blatobrana SUV-a, sportskom velikom maskom. Novi Suzuki Across izdvaja se iz mase i svima upada u oči.

MOTORI

pic engine benzin

2,5-litreni benzinski motor sa 184 konjske snage, okretni moment 227 Nm, elektromotor na prednjoj osovini 182 konjske snage (270 Nm), stražnji kotači 54 konjske snage (121 Nm)

TEHNIKA

Image

INTELIGENTNI POGON NA SVE KOTAČE (AIM)

Zadatak AIM-a je optimizirati 4x4 performanse za uvjete vožnje promjenom raspodjele okretnog momenta, leptira za gas, rasporeda stupnjeva prijenosa, kočenja i rada elektroničkog servo upravljača. Također podržava DriveMode Select NORMAL, ECO i SPORT načine.

Image

ELEKTRIČNI SUSTAV 4X4

Samostalni stražnji motor E-4WD (električni sustav 4x4) pruža idealnu raspodjelu okretnog momenta za stražnje kotače, uzimajući u obzir uvjete vožnje. To povećava vuču i pruža pouzdanu stabilnost tako da možete upravljati vozilom čak i na skliskim površinama ceste.

SIGURNOST

Samostalni stražnji motor E-4WD (električni sustav 4x4) pruža idealnu raspodjelu okretnog momenta za stražnje kotače, uzimajući u obzir uvjete vožnje. To povećava vuču i pruža pouzdanu stabilnost tako da možete upravljati vozilom čak i na skliskim površinama ceste.