fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

SUZUKI

IGNIS

Suzuki Ignis hybrid odgovor je za vaš veseliji početak vašeg dana. Krenite Ignisom prema bilo kojem od svojih odredišta bilo to grad ili selo, gradske ulice ili neravan planinski teren za Suzuki Ignisa ništa ne predstavlja problem. Kompaktan je, okretan i brz. Zbog svoje natprosječne preglednosti, njime je iznimno lako upravljati, bilo da se radi o uskim gradskim ulicama ili nekom zahtjevnijem putovanju, uvijek će vas dovesti na sam prag vašeg odredišta. Baš zbog toga ovo je jedan od prodavanijih Suzuki modela koji se diči titulom gradskog vozila, ali i „offroad“ avantura. Svaki dan proveden s Ignisom pružit će vam potrebnu, lakoću i udobnost, stražnja parking kamera omogućit će jednostavno parkiranja u gradskim gužvama, a mala potrošnja goriva smanjiti brigu za cijenama goriva. Ne smijemo zaboraviti da je cijena Suzuki Ignisa prihvatljiva za svakoga, a slovi kao i jedan od najpovoljnijih hibrida na tržištu.

DIZAJN

Image

Ignis je crossover koji kombinira jednostavnu i atraktivnu vanjštinu sa svestranom funkcionalnošću. Linije njegove kompaktne i lagane karoserije su unikatne i nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Ignis potiče sva vaša osjetila, jer već svojom pojavom najavljuje početak jednog posebnog druženja.

UNUTRAŠNJOST AUTA

Tempomat (GLX) Povezivanje pametnog telefona (SLDA) (GLX I GL+) Klimatizacija Informacije Grijanje sjedala

PROSTRANI INTERIJER

KLIZNA STRAŽNJA SJEDALA ZA ISKORISTIVIJU UNUTRAŠNJOST (GLX, GL+)

Lijevo i desno stražnje sjedalo zasebno je uzdužno podesivo na kliznim nosačima, omogućujući podešavanje ovisno o potrebi, bilo da je potreban prostor za koljena, prtljagu, kao i sve druge situacije. Sjedala lako klize naprijed-nazad podizanjem poluge na vrhu naslona ili ispod sjedala.

PRTLJAŽNI PROSTOR ČIJI SE VOLUMEN MOŽE LAKO PODESITI

Ignis ima maksimalni prtljažni prostor od čak 514 l*. Stražnji naslon je djeljiv po pola (50:50%) imože se preklopiti iz prtljažnika. Time je omogućena organizacija prostora za različite namjene i vrste prtljage. *Kada su preklopljeni nasloni kliznih stražnjih sjedala. Izmjereno prema metodi Udruge njemačke automobilske industrije (VDA).

 • Zlatnožuta
 • Zlatnožuta
 • Mineralno siva
 • Jantar
 • Srebrno siva
 • Ledenjak bijela
 • Pijesak siva
 • Kaki siva
 • Kobalt plava
 • Neonsko plava
 • Zlatnožuta / Oniyx crna
 • Jantar / Oniyx Crna
 • Ledenjak bijeli / Onyx crni
 • Pješčana siva / Onyx crna
 • Kaki / Onyx Crna
 • Koraljno crvena i Onyx crna
 • Neon plava / Onyx crna

MOTOR

1.2 DUALJET

ezgif.com webp to png

U novi 1.2 Dualjet motor ugrađen je jedinstveni sustav ubrizgavanja koji značajno unapređuje toplinsku iskoristivost povećanjem kompresijskog omjera. Pruža izvrsnu ravnotežu između potrebe za snagom i učinkovitosti kod potrošnje goriva.

 • fuel icon 5 Potrošnja (l/100km)
 • icon engine 83 Konjske snage (61 kW)
 • icon graph 107 Okretni moment (Nm)*
 • leaf icon 112 CO2 Emisija (g/km)*
 • Kad se zaustavi, motor se automatski zaustavlja i električna oprema nastavlja s radom na baterijama, što štedi gorivo.

 • Prilikom pokretanja integrirani električni motor (ISG), koji djeluje kao pokretač, tiho i glatko pokreće benzinski motor.

 • Kad se automobil pokrene ili ubrza, ISG pomaže benzinski motor, smanjujući potrošnju goriva. Rad Power Assist-a ovisi o određenim uvjetima, poput stanja baterije.

 • Kad usporava, ISG pretvara energiju pokreta automobila u električnu struju, što učinkovito puni bateriju.


VRSTE MJENJAČA

Image

5-stupanjski ručni mjenjač

Ovaj mjenjač ima stupnjeve prijenosa programirane za maksimalnu iskoristivost motora uz njihovo komforno i ugodno mijenjanje.

Image

CVT mjenjač

CVT mjenjač pruža snažne performanse ubrzanja u rasponu niskih brzina i izvrsnu učinkovitost goriva prilikom glatke vožnje pri velikim brzinama.

TEHNIKA

Za veseliji početak vašeg dana krenite Ignisom prema bilo kojem od svojih odredišta. Kompaktan je, okretan i brz. Zbog svoje natprosječne preglednosti, njime je iznimno lako upravljati, bilo da se radi o uskim gradskim ulicama ili nekom zahtjevnijem putovanju, uvijek će vas dovesti na sam prag vašeg odredišta. Svaki dan proveden s Ignisom pružit će vam potrebnu, lakoću i udobnost.

Image

SVJETLA KOJA VAS PRATE KUĆI I DOČEKUJU PRIJE VOŽNJE

Prednja svjetla nastavljaju osvjetljavati cestu 10 sekundi nakon što je vozač izašao iz automobila, pružajući vam osvjetljenje dok ne dođete do kućnog praga. Isto tako, oborena i pozicijska svjetla se pale i stoje upaljena 10 sekundi nakon što otključate Ignis daljinskim upravljačem. Ova praktična funkcija korisna je za osvjetljenje prilaza automobilu.

Image

HILL HOLD CONTROL (pomoć pri kretanju uzbrdo)

Opremljen ovim sustavom Ignis i na nizbridici privremeno ostaje na mjestu i ne kreće unatrag, sve vrijeme koje vam je potrebno za prebacivanje noge s papučice kočnice na papučicu gasa.

Image

KONTROLA NAGIBA

HYBRIDNA BATERIJA - HYBRID 12V

MIRRORLINK

drive support ico 0

 

MirrorLink omogućuje prikazivanje različitih aplikacija s vašeg pametnog telefona na središnjem zaslonu osjetljivom na dodir, omogućujući pristup njegovim značajkama i funkcionalnostima.

 

 

 

POVEZIVANJE PAMETNOG TELEFONA

drive support ico 0

 

Srce audio sustava je zaslon osjetljiv na dodir, intuitivan poput pametnog telefona. Spojite vaš smartphone preko Bluetooth® ili USB kabela kako biste na zaslonu mogli koristiti aplikacije. Preko njega vidite i audio sustav, sliku s kamere za vožnju unatrag i navigaciju (samo GLX).

 

 

ANDROID AUTO™

drive support ico 0

 

Android Auto™ proširuje Android platformu u automobil na način osmišljen upravo za vožnju koji će minimalizirati distrakciju. Tako se možete usredotočiti na vožnju pomoću Google™ usluga kao šot su Google Maps™ i Google pretraživanje™. Preuzmite aplikaciju Android Auto na usluzi Google Play™.

 

 

APPLE CARPLAY

drive support ico 0

 

Apple CarPlay vam omogućuje korištenje iPhonea za upućivanje poziva, pristupa glazbi, slanje i primanje poruka i pronalaženje odredišta, i sve to glasovno pomoću Siri ili preko središnjeg zaslona vozila.

IZVANREDNE MANEVARSKE SPOSOBNOSTI U GRADU I NA PUTOVANJU

drive support ico 0


S minimalnim polumjerom okretanja od samo 4.7 m, Ignisom je lako upravljati, kako na uskim cestama tako i na sve pretrpanijim parkiralištima. Gume s velikim promjerom i podnica visoko odignuta od tla omogućuju bezbrižnu vožnju neasfaltiranim i lošim cestama, jednako kao i kroz napadali snijeg ili preko rubnjaka uz cestu.

 

 

NOVO RAZVIJENI OVJES

drive support ico 0

 

Ovjes je potpuno nanovo razvijen kako bi smanjio masu vozila, a ujedno osigurao potrebnu krutost. Osim što glatko upija udarce i neravnine s ceste, omogućuje lagano, izravno i stabilno upravljanje.

SIGURNOST

Ignis je krcat sustavima za aktivnu i pasivnu sigurnost. Aktivne sigurnosne funkcije poput ALLGRIP AUTO nudi vam slobodu vožnje bez obzira na promjenu podloge pod kotačima i neovisno o vremenskim uvjetima, dok zahvaljujući sustavu automatskog kočenja i upozorenja na izlazak iz voznog traka unosi bezbrižnost u svakodnevnu vožnju.

Image

ALL GRIP AUTO

AllGrip Auto je optimalni 4WD sustav koji vozaču pruža bezbrižnost u svakodnevnoj vožnji, pogotovo kada se vozi po skliskim cestama ili snježnim površinama. Sustav pogona na četiri kotača, u svakom trenutku mjeri prianjanje kotača na podlogu te automatski raspodjeljuje okretni moment prema stražnjim kotačima ukoliko prednji imalo izgube kontakt s podlogom.

Image

POKAZIVAČ KOČNICE U NUŽDI

Image

TIJELO KOJE APSORBIRA ENERGIJU

Image

ŠEST ZRAČNIH JASTUKA

Ignis standardno dolazi sa šest zračnih jastuka: dva prednja, dva bočna i zračnim zavjesama.

Image

ALLGRIP AUTO

AllGrip Auto je optimalni 4WD sustav koji vozaču pruža bezbrižnost u svakodnevnoj vožnji, pogotovo kada se vozi po skliskim cestama ili snježnim površinama. Sustav pogona na četiri kotača, u svakom trenutku mjeri prianjanje kotača na podlogu te automatski raspodjeljuje okretni moment prema stražnjim kotačima ukoliko prednji imalo izgube kontakt s podlogom.

Image

SUSTAV AUTOMATSKOG KOČENJA S DVIJE KAMERE (DCBS)

Dvije kamere prepoznaju vozila, pješake i linije na cesti, poput ljudskih očiju. Na temelju različitih informacija koje sustav dobije iz ovih kamera, on pomaže pri izbjegavanju ili ublažavanju sudara i oštećenja putem upozorenja vozaču ili čak i automatskog kočenja.

Upozorenje na izlazak iz voznog traka

drive support ico 0

 

Kada se vozilo kreće brzinom iznad 60 km/h i krene izlaziti iz voznog traka bez da vozač upotrijebi odgovarajuću signalizaciju, sustav uključuje vibriranje upravljača i svjetlosni signal na ploči s instrumentima. Time vozaču ukazuje na vjerojatno nehotično napuštanje voznog traka.

 

 

 

Upozorenje na krivudanje

drive support ico 0

 

Kada se vozilo kreće brzinom iznad 60 km/h i krivuda unutar voznog traka, sustav uključuje zvučni signal (zujalicu) i svjetlosni signal na ploči s instrumentima. Time vozača upozorava na krivudanje uzrokovano umorom ili nekim drugim razlogom.

 

 

Svjetlosno upozorenje kod naglog kočenja

drive support ico 0

 

Prilikom naglog pritiska na kočnicu pri brzinama iznad 55 km/h, pored kočionih svjetala također se uključuju sva četiri pokazivača smjera (žmigavci) kako bi se na to upozorila druga vozila.

  

Grip control (konrola trakcije)

drive support ico 0


Ova funkcija omogućuje glatko kretanje s ceste, jednako kao i s površina pokrivenih snijegom ili blatom. Sustav brzo reagira i koči na kotačima koji gube kontakt s podlogom, a ujedno raspodjeljuje isporuku snage na kotače koji imaju bolji kontakt te time ograničava gubitak okretnog momenta kod kretanja.

 

 

Hill descent control (pomoć  pri vožnji nizbrdo)

drive support ico 0

Na strmim padinama, kad kočenje motorom nije dovoljno, sustav automatski koči kako bi kontrolirao sigurnu brzinu. Ovaj sustav vam dodatno omogućuje nadziranje brzine spuštanja bez dodirivanja kočnice kako biste se mogli potpuno posvetiti upravljanju.

 

 

Hill hold control (pomoć pri kretanju uzbrdo)

drive support ico 0

 


Opremljen ovim sustavom Ignis i na nizbridici privremeno ostaje na mjestu i ne kreće unatrag, sve vrijeme koje vam je potrebno za prebacivanje noge s papučice kočnice na papučicu gasa.