fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

Zašto su Hrvati ludi za Suzukijem?

Jeste li ikada razmišljali o popularnosti Suzuki automobila u Hrvatskoj i što je tome razlog?

Od samih svojih početaka, Suzuki je bio istaknuti igrač na tržištu automobila, a u Hrvatskoj se već dugi niz godina rijetko koji drugi brand može usporediti s njim kad su u pitanju privatni kupci. Možda ćete primijetiti da su neki od modela Suzuki automobila među najprodavanijim vozilima u zemlji. Postoji niz razloga zašto Suzuki ima tako snažnu privlačnost među različitim generacijama Hrvata.

Kilometraža je često prva stvar o kojoj ljudi razmišljaju pri kupnji automobila, a Suzuki je poznat po izuzetnoj učinkovitosti u potrošnji goriva, što ga čini dugoročno isplativim izborom za vozače u Hrvatskoj.

Kada je u pitanju cijena, većina Hrvata automobil vidi kao nužnost, a ne luksuz. Suzuki nudi konkurentne cijene za svoje modele, često opremljene visokim sigurnosnim standardima i modernim tehnološkim dodacima. Također, treba napomenuti da svi modeli u Hrvatskoj dolaze s blagom hibridnom tehnologijom, čime Suzuki pokazuje svoju predanost inovacijama.

Suzuki servisi nude povoljne usluge održavanja vozila, što rezultira nižim troškovima održavanja. Koristeći samo originalne dijelove i obučene mehaničare, Suzuki osigurava kvalitetno održavanje vozila čak i nakon isteka garancije.

Suzuki se može pohvaliti velikom dostupnošću rezervnih dijelova zahvaljujući svojoj globalnoj mreži dobavljača. To znači da vlasnici Suzuki vozila lako mogu nabaviti dijelove za svoje automobile, čak i za starije modele.

Iako je Suzuki japanski brand, prilagodio se europskom ukusu zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s lokalnim dobavljačima. To je doprinijelo privlačnosti Suzuki automobila među Hrvatima.

Suzuki automobili su poznati po jednostavnom i ugodnom upravljanju, čime osiguravaju sigurnost i užitak u vožnji za vozače svih dobnih skupina.

Naposljetku, Suzuki je brend koji se ponosi pružanjem izvanredne usluge svojim kupcima. Njihovi automobili su sinonim za kvalitetu i rijetko koga ostavljaju ravnodušnim.

Sve u svemu, postoji mnogo razloga za popularnost Suzuki automobila u Hrvatskoj. Ako želite saznati više o njihovim modelima ili uslugama, posjetite ATT Suzuki u Splitu i Dubrovniku ili Perfekt-auto Suzuki u Šibeniku i Zadru. Tamo će Vam naši stručnjaci rado odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.