fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

Dok kamate „divljaju“, postoji automobil koji možete kupiti s 0% kamate! Evo i gdje...

Evo kako još lakše do nove Vitare

Vijest koja nas je poprilično iznenadila, dok u zadnje vrijeme kamate „luduju“ na sve strane, dolazi iz najvećeg ovlaštenog distributera Suzuki vozila ATT & Perfekt-auto Suzuki, koji su u svoju ponudu uveli novi način financiranja Suzuki Vitare 1,4 Hybrid i to u full-pro paketu opreme;

„Pola platite odmah, pola za godinu dana, a kamata vam je nula. Odnosno, nema je! Ne može jednostavnije, samo trebate navratiti u Suzuki centre u Splitu, Zadru, Šibeniku ili Dubrovniku i odabrati svoju novu Vitaru“ – poručuju iz Suzukija.

A evo i zašto bi vam izbor ove Vitare trebao biti lagan, posebno ako Vitaru ubacite u vašu računicu s njenom konkurencijom, kao i cijenom koju biste platili za isti ili sličan popis Vitarine opreme.
Suzuki Vitara 1.4 Hybrid s full paketom opreme (GLX full-pro paket opreme) predstavlja izvrsno rješenje za vozače koje cijene udobnost, praktičnost i stil.

Napredne značajke poput multifunkcijskog upravljača, upravljanja na dodir i naprednog infotainment sustava olakšavaju upravljanje i povezanost tijekom vožnje. Opremljena najnovijom tehnologijom, karakteriziraju je i razni sigurnosni sustavi. Sustavi asistencije pomažu vozaču u održavanju sigurnosti na cesti, dok su napredne funkcije poput radara, adaptivnog tempomata i automatskog kočenja u nuždi, prepoznavanja pješaka tu da vam pruže dodatnu zaštitu. Kožna i grijana sjedala, središnji naslon za ruke, popis je zaista bogat...

New Suzuki Vitara 1.5L Strong Hybrid 5

Uz sve to, ova Vitara nudi praktičnost i tehnološke inovacije koje su prilagođene današnjem životnom stilu, uz smanjene štetne emisije i potrošnju goriva. Navigacijski sustav omogućuje vam sigurnu i jednostavnu navigaciju, dok parkirni senzori olakšavaju precizno parkiranje bez stresa. Automatska klima uređaj održava ugodnu temperaturu, dok vam kamera od 360 stupnjeva iz ptičje perspektive omogućuje jasnu sliku prilikom parkiranja ili manevriranja unatrag.

Iz Suzukija nam kažu i da nećete dugo čekati na isporuku vaše nove Vitare, obzirom da ih ima na lageru te će ju najbrži među vama, doslovno odmah moći preuzeti iz salona.

Ovaj automobil spaja eleganciju, snagu i visoku učinkovitost kako bi stvorio nevjerojatno iskustvo vožnje prilagođeno vama. A sada, s nevjerojatnim financiranjem uz nula posto kamate na polovine, postati ponosni vlasnik/vlasnica Suzuki Vitare još je jednostavnije.

Inače, cijena nove Vitare u full-pro paketu opreme s financiranjem na polovine i bez kamate iznosi nešto više od 24.000 eura. Zbog svega navedenog Vitara je godinama jedan od najprodavanijih automobila u Hrvatskoj, što potvrđuju i podaci za prva tri mjeseca ove godine; Vitara je opet u top 10 najprodavanijih modela u Hrvatskoj, a izbor broj jedan je za fizičke osobe.

key img06